:: Sponsored By ::

Pendapatan kurang VS Renovate Blog

Posted on July 15, 2010 by Purpleroses

Hi kawan-kawan..lamanya PR tak post entry. Blogwalking pun xsempat. Pendapatan mingguan Nuff pun makin kurang. Traffic pun slow je. Tapi PR suke ramai gak bw kat blog PR ni. Maaflah sebab PR xsempat nak balas kunjungan, tapi xpe, PR akan balas semua kunjungan tu.

Ni la wajah baru PR, asyik update je, yela..bosan je tengok selalu. tengok blog orang lain cool, cantik je. PR nye berserabut. Yela semua nak letak..hehe. Tu PR dah buat tabbed menu untuk shoutbox, Wawwi Widget dan Live Traffic. Xla serabut mata ni, orang lain lagilah serabut nak masuk sini. 

Followers ngan VIP Banners PR letak kat bawah, susun leklok kat bawah nun. Saayang korang..Ada banyak lagi yang nak di baiki tu. Yang sedihnya komen2 post yang sebelum ni ilang..huhu..

7 Responses to "Pendapatan kurang VS Renovate Blog":

sarah shafie says:

okey lah ni..purple gitu..

Purpleroses says:

sebelom ni lagi pepel..hehe..

Aril Lanang says:

ada pembaharuan nampak..ilham dari perabut kot..:-)

Purpleroses says:

haha..karutla..saje jek tukar angin..bosan tgk same jek..

Cik Peanut says:

mesti minat giler purple roses kan?
waaaa~

Purpleroses says:

Sebenarnya minat ngan roses..minta ngan pepel..pepelroses susah nak jumpe..hehe..

amira ahmad says:

template ni ok ...
well structured site..

 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

Blogger Templates