:: Sponsored By ::

Mohd Juara Mentor 4

Posted on July 5, 2010 by Purpleroses

Berakhirlah Mentor4. Syabas Mohd..tu dia..kan dah cakap..Mohd Juara.. Mohd dan Ziana zain dengan 71 markah masing-masing membawa pulang RM 100,000 dan trofi Adi dan Dayang ditempat kedua, 62 markah 
memenangi RM 30,000 dan trofi manakala tempat ketiga Nani dan Azmeer,51 markah telah membawa pulang RM 10,000 beserta trofi.

Adi peserta pertama yang membuat persembahan dengan lagu pilihan bertajuk Pilihan terindah (samsons) dan Suatu Janji (Taufik). Best jugak suara Adi malam tadi. Nani peserta kedua yang telah berduet dengan papa rock, Ramli sarip dengan lagu Istilah Bercinta dan Jikalau Berkasih. Nani memang rock. Persembahan ketiga oleh Mohd yang membawa lagu baru yang bertajuk CInta sebuah lagu yang ditulis oleh Aswandy. best jugak lagu tu..sesuai dengan Mohd.

Lagu-lagu lain yang di bawa oleh Nani, protege kepada Azmeer ialah sebuah lagu baru yang dicipta khas oleh Azmeer sendiri untuk protegenya iaitu Terhenti di Tanda Koma, selain itu, 2 lagu pilihan adalah Suci Dalam Debu (Iklim) dan Livin` La Vida Loca (Ricky Martin). Bagi markah Juri, Nani mendapat markah tertinggi iaitu 19. Bestla Nani.

Lagu-lagu lain yang di bawa Adi adalah lagu Hanya Kau Yang Mampu yang berduet dengan aizat, manakala lagu sebuah lagu baru yang dicipta oleh Omar K yang bertajuk Tafsirkan Cinta. Adi mendapat 11 markah dari juri awam.

Lagu-lagulain yang di bawa oleh Mohd adalah Tragedi Oktober (Awie) dan Itu Kamu (Estranged). Manakala lagu Bujang Senang dan 3 Malam Tanpa Bintang duet dengan penyanyinya Fiq, juara Mentor 2. Mohd juga mendapat 19 markah dari juri awam. Ziana begitu bersemangat sehingga mengenakan 3 persalinan sehingga tiga persembahan malam tadi. Bagi PR Mohd xsesuai nyanyi lagu lompat-lompat sebab nampak kelakar. Tone Mohd memang sedap, xpayah lompat lagi best. Tengok masa Mohd nyanyi lagu Maria Mariana, memang best.

Bagi segmen peserta pilihan, Merah telah menjadi pilihan juri seterusnya menjadi juara dengan membawa pulang RM 1,000. Merah membawa lagu Search, Langit dan Bumi.  

0 Responses to "Mohd Juara Mentor 4":

 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

Blogger Templates