:: Sponsored By ::

Alahai Facebook Status [SURVEY]

Posted on June 30, 2010 by Purpleroses

Suke-suke
Apa perasaan dan aksi serta tindakan anda apabila; anda dengan senang hati, membaca segala status kawan² di wall, anda rasa gembira untuk membuat komen di sana, tetapi alangkah dukacitanya komen anda di abaikan@di anak tirikan mereka. Apa anda rasa? 
Pilihan 1:
Tak rasa apa..Alah..biala..xdek mende pon..setakat komen je pon.
Pilihan 2:
Merasa sungguh sedih kerana masa anda mengomen, anda begitu seronok dengan status mereka. Tindakan anda, buat xtau je..lainkali jangan komen lagi.
Pilihan 3:
Merasa kecewa kerana anda macam xwujud je kat komen tu. Xpela mungkin dia xperasan kehadiran anda. Xpela komen lain kali ok.
Pilihan 4:
Terus komen, balas xbalas lain cerita..sebab anda pengomen tegar di facebook..
Pilihan 5:
Blacklistkan je die tu. Dahsyat..
Pilihan 6:
Kalo xnak blacklist pon, lenkali kalo dia komen di wall anda, buat xtau je. Ni kes balas dendam nih..

Kalo anda xmahu pilihan² di atas, berikan pilihan anda..

7 Responses to "Alahai Facebook Status [SURVEY]":

GnieNaim says:

saya nak pilihan 2..huhu bole plak main nak nak

Purpleroses says:

Hehe..boleh²..gnie amikla..

GnieNaim says:

hoho...jom join giveaway gnie :)

~iNi aKu~ says:

haii puple ... ~aku~ buat de jek ...sebab bukan ahli fb tegar pun...

Purpleroses says:

Hehe..yela ~iNi aKu~ ...best blogging agi kan..

Miyuki Aoi says:

2 ngan 3... agak terasa juge.. hehehehe..
tp kekadang wat dek je.. dah xpect sbb saye mmg x femes. org pndang sbelah mata je.. ecehhh.. haha...

Purpleroses says:

Hehe..ikut ati mmg geram..tp xyah ikutla sgt ati tu..;p

 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

Blogger Templates